Siggie - Lost & Co
1272
page-template-default,page,page-id-1272,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-13.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
Siggie

Siggie

In mijn persoonlijk leven kwam ik in aanraking met verlies en rouw.  Ik verloor op 30 jarige leeftijd eerst mijn lieve grootmoeder en 6 weken later stierf mijn moeder aan borstkanker.  Met beide vrouwen had ik een zeer intense band.  Het blijft een groot gemis in mijn leven, maar ik kan met heel veel dankbaarheid terugblikken.  Herinneringen zijn ook een vorm van ontmoeten.  In mijn onmiddellijke omgeving verloor ik nog andere ‘rijke’ mensen.  Mensen die me gemaakt hebben tot wie ik nu ben. 

 

De thema’s ‘kanker’ en ‘depressie’ zijn me niet vreemd.  Beiden zijn mijn partner overkomen.  Ik heb van heel dichtbij ervaren welke impact de behandeling van kanker heeft en hoe het is om met een depressief iemand samen te leven. Het doet nogal wat met de ‘patiënt’ én de partner.

 

In mijn leven heeft ‘aanraken’ steeds een belangrijke plaats ingenomen. Het hoort voor mij bij het leven … sterker nog … het is voor mij ‘leven’.  Ik beschik over de vaardigheid die ‘levensvreugde’ door te geven in de vorm van een massage

 

Elke massage (ca. 45 minuten) vertrekt bij jou, rekening houdend met wat er bij jou leeft en met respect voor jouw grenzen.  Ik heb niet de intentie iets te veranderen of te verbeteren, wel om schouders, hoofd en nek te laten genieten van aanraking, ontspanning, …  en wat gebeurt gebeurt.

Voor wie wil, kan er ook gewerkt worden met etherische oliën.  Deze worden op het moment van de massage zorgvuldig uitgekozen zodat ze passen bij het moment.