Peggy - Lost & Co
2096
page-template-default,page,page-id-2096,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-13.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
Peggy Stevens

Peggy

Zorgen voor mensen heeft me altijd al in het bloed gezeten. Ik begon mijn loopbaan als zorgkundige in een RVT.  Het voelde als een noodzaak om er voor iemand te kunnen zijn, op een respectvolle manier, in een sfeervol kader. Zo begon ik Silent Wings, mijn praktijk voor lichaamswerk. Hier help ik mensen op een zachte en ondersteunende manier om rust te vinden in zichzelf.

Een lichaam heeft zo veel te vertellen, hoofdstuk na hoofdstuk een ander verhaal. Het is voor mij iedere keer een verrijking hiervan deel uit te maken. Samen werken aan fysiek, mentaal en emotioneel welzijn geeft me veel voldoening.

 Silent Wings is ontstaan vanuit verschillende ervaringen die een symbolische betekenis hebben. Mijn overleden vader kwam met ‘stille vleugels’ vertellen wat de naam van mijn praktijk zou worden. Mijn logo verwijst enerzijds naar de engelen, mijn stille helpers tijdens mijn behandelingen en anderzijds vertelt de vlindervleugel iets over het transformatieproces dat we doormaken in de verschillende fasen van ons leven.