Peggy - Lost & Co
2096
page-template-default,page,page-id-2096,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-13.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
Peggy Stevens

Peggy

Zorgen voor mensen heeft me altijd al in het bloed gezeten.  Ik begon mijn loopbaan als zorgkundige in een RVT.  Investeren in de mens is voor mij belangrijk.  Het voelde als een noodzaak om op een respectvolle manier in een sfeervol kader er voor iemand te kunnen zijn.  Het was een bewuste keuze om op een zachte en ondersteunende manier mensen te helpen om rust te vinden in zichzelf.  Zo begon ik ‘Silent Wings’ mijn praktijk voor lichaamswerk waar ont-moeting, rust en verpozen belangrijke waarden zijn.

Een lichaam heeft zo veel te vertellen, hoofdstuk na hoofdstuk een ander verhaal.  Het is voor mij iedere keer een verrijking hiervan deel uit te maken.  Samen werken aan fysiek, mentaal en emotioneel welzijn geeft me veel voldoening.

 

‘Silent Wings’ is ontstaan vanuit verschillende ervaringen die een symbolische betekenis hebben.  Mijn overleden vader kwam met ‘stille vleugels’ vertellen wat de naam van mijn praktijk zou worden. Mijn logo verwijst enerzijds naar de engelen, mijn stille helpers tijdens mijn behandelingen en anderzijds vertelt de vlindervleugel iets over het transformatieproces dat we doormaken in de verschillende fasen van ons leven.

 

Het plotse overlijden van mijn vader op zijn zestigste kwam totaal onverwacht.  Dit was mijn eerste intense verlieservaring.  Het liet een diepe indruk op mij na.  Hierop volgde een lange periode van verwerking.  Toen werd het duidelijk voor mij … op rouwen staat geen tijd.