Gwendolyn - Lost & Co
2487
page-template-default,page,page-id-2487,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-13.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Gwendolyn  (Het Vliegend Konijn)

Het aanbod in mijn winkel draait heel sterk rond bewustzijn en bewustwording. Ik krijg veel mensen over de vloer die met verdriet kampen en niet weten hoe ermee om te gaan. Waar ik vroeger snel klaar stond met advies, probeer ik nu vooral te luisteren. Toen een van mijn kinderen een depressie doormaakte, heb ik gemerkt dat het vaak voldoende is om er gewoon te zijn. Het heeft me bewuster gemaakt hoe kwetsbaar en tegelijk veerkrachtig mensen zijn. En dat er nood is aan verbinding, aan echt contact.

 

Als je te maken krijgt met verlies dan is het fijn dat er mensen zijn die naar je luisteren. Dat weet ik uit ervaring. Ik heb zelf ook een periode gekend waarin ik geen blijf wist met mijn verdriet. De emoties haalden me helemaal onderuit, waardoor ik niet verder kon met mijn dagelijks leven. Mijn toenmalige huisarts heeft me de Bachbloesems leren kennen. Daardoor heb ik een rust ontdekt en ben ik mezelf opnieuw kunnen gaan ontplooien. Verdriet kreeg een plaats zonder dat ik erin bleef hangen.

 

Intussen maak ik zelf remedies. Dat eenvoudige bloesems zoveel ondersteuning en kracht kunnen bieden, dat ontroert me nog steeds. Ik vind het mooi om te zien hoe mensen rust vinden bij zichzelf, terug vertrouwen krijgen. Ik ben blij dat ik er mag zijn voor wie het moeilijk heeft en ondersteuning mag bieden als de vraag komt.